Wyns Drinks Service 

Ons ruime aanbod  

Wyns Drinks Service biedt u een ruim assortiment aan:

Onze voornaamste afnemers zijn horeca-uitbaters, scholen, bedrijven, rusthuizen, sportcentra en overheidsinstellingen. We leveren hen alles op bestelling. Als geste aan onze trouwste klanten, behouden we ook nog een particuliere ronde.

Onze sterkte

Fusies en overnames zijn schering en inslag in onze sector. En toch vieren wij ons honderdjarig bestaan als onafhankelijke drankenverdeler. Ons statuut van frisse en kerngezonde eeuweling danken we aan onze persoonlijke, familiale stijl.

Ons bedrijf bleef honderd jaar in handen van dezelfde familie. Het enthousiasme en de liefde voor het vak werden van generatie op generatie overgedragen. Uiteraard konden we het niet zolang uitzingen zonder de loyale steun van ons personeel. Ook de vele trouwe klanten hielden onze boot op koers richting jubileum.

Met dezelfde steun van onze klanten en ons personeel rekenen we op een even succesvolle vaart door de 21ste eeuw.

Onze uitstekende service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wekelijks bevoorraden wij onze afnemers, waarbij onze chauffeurs zorg dragen voor een goede aflevering van de producten.

Vandaag zijn we actief in Ternat, Asse, Dilbeek, Aalst, Ninove, Denderleeuw, alle negentien gemeenten van Brussel en een stukje van Waals-Brabant.

Een uitgebreid wagenpark zorgt ervoor dat we alle bestellingen feilloos aan de man brengen. Het personeel beschikt over vijf vrachtwagens, drie grote bestelwagens, een monovolume, een stationwagen en drie heftrucks.

U kan via onze site bestellingen plaatsen voor wijnen en likeuren. Ga daarvoor via de link wijnen of likeuren in het menu op zoek naar de gewenste wijn. U kan ook het handige zoekvenstertje gebruiken. Als u de gewenste wijn of likeur hebt gevonden klikt u op de link zodat je een detailpagina krijgt met o.a. prijsinformatie. Daar krijgt u de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen. Geen betalingen via de website.

Ontdek onze wijnen, likeuren, bier- en frisdranken. onze promoties, abonneer u op onze nieuwsbrief zodat wij u steeds op de hoogte kunnen houden. Vraag bijkomende info via ons contactformulier.

De Directie
Ronny Wyns
Zaakvoerder